+36 30 758 0838

Ismerj meg minket!

Rólunk

Cégünk, a Himex Kft. büszkén ünnepli 30 éves fennállását.

Termékeink és szolgáltatásaink mögött nem csupán egy vállalat áll, hanem egy olyan csapat, amely elkötelezett az ügyfelek sikerében. A Himex Kft. nem csak egyszerűen minőségi termékeket és szolgáltatásokat kínál, hanem olyan partnerséget épít, amelyre rábízhatja a vállalkozása fejlődését és nemzetközi terjeszkedését bárki.

contact-ikon

Szakértelem és bizalom

Széleskörű tapasztalatunk és a nemzetközi piacokon szerzett tudásunk lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyan támogassuk a magyar cégeket a boszniai és horvát piacokon való sikeres jelenlétben. Megbízhatóságunk és szakértelmünk garanciát jelent a sikeres exportra és a stabil üzleti kapcsolatok kiépítésére.

kornyezetvedelem-okon

Partnerség és hosszútávú elkötelezettség

A Himex Kft.-vel való együttműködés nem egy egyszeri tranzakció. Számunkra minden ügyfél egy hosszú távú partnerséget jelent, ahol együtt dolgozunk a közös célokért és az üzleti növekedésért. Elkötelezettek vagyunk a Te céged sikerében és támogatásában.

Történetünk

A cégünkről és a jövőre vonatkozó terveinkről

Az elmúlt 30 évben kiépítettük hírnevünket a megbízhatóság, a minőség és a kiváló ügyfélszolgálat területén. Munkatársaink elkötelezettek abban, hogy minden ügyfelünknek a legjobb szolgáltatást nyújtsák.

Köszönjük, hogy a Himex Kft.-nek szavaztál bizalmat. Továbbra is törekszünk arra, hogy magas színvonalú termékeket és kiváló szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, és tovább erősítsük a partnerekkel kialakított kapcsolatainkat.

Küldetésünk

Néhány ok a közös munkára

Azért dolgozunk, hogy hozzájáruljunk a magyar vállalkozások sikeréhez

Hiszünk a legjobb minőségben

Hiszünk a jó kapcsolatban

Hiszünk a képességeinkben

A mi víziónk

Határok nélküli lehetőségek: Sikeres nemzetközi kereskedelem.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Copyright @ 2023 Himex Kft. All Rights Reserved. | Web: Hedi webdesign