+36 30 758 0838

Fedezd fel termékeinket!

Építőanyagok

Tégla

Cement

Cserép

Előnyök a számodra

Széleskörű termékkínálatunk

biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb anyagokat és eszközöket.

Emellett, termékeink magas minőségi szabványoknak megfelelnek, így biztos lehet benne, hogy megbízható és tartós anyagokat vásárol.

Ügyfeleink számára rugalmas szállítási lehetőségeket kínálunk, hogy a vásárlás egyszerű és kényelmes legyen számukra.

Minőség
0%
Megbízhatóság
0%
Rugalmasság
0%

Küldetésünk

Kiváló minőséget biztosítunk ügyfeleink számára

Küldetésünk az, hogy ügyfeleinknek kiváló minőséget nyújtsunk minden szempontból. Mind a szolgáltatásaink, mind pedig a termékeink terén törekedünk arra, hogy magas színvonalú megoldásokkal és megbízható anyagokkal szolgáljunk ki, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek és hosszú távon is bízhassanak bennünk.

Versenyképes árak

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a legjobb ár-érték arányt kapják tőlünk, így biztosítjuk, hogy a pénzük maximális hatékonysággal forduljon vissza.

100%-os elégedettségi garancia

Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz szolgáltatásainkkal és termékeinkkel, így bátran vállalunk 100% elégedettségi garanciát

Segítőkész ügyfélszolgálat

Csapatunk szakértői segítséget nyújtanak a választásban és szívesen adnak tanácsokat a megfelelő anyagokkal kapcsolatban.

Vélemények

Ügyfeleink rólunk mondták

Fantasztikus választék és kiváló minőségű anyagok! Mindig náluk vásárolok, mert tudom, hogy megbízható termékeket kapok, és a kiszolgálás is kiváló.

Péter Építési vállalkozó

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal és a gyors szállítással. Az árak is versenyképesek, így mindig náluk vásárolok az építkezéseimhez

Anna Cégtulajdonos
Copyright @ 2023 Himex Kft. All Rights Reserved. | Web: Hedi webdesign