építőanyagok
nyitólap nyitólap   kapcsolat kapcsolat   oldaltérkép oldaltérkép
   
 
   
   
   
 
NEXE téglák

A gyártási folyamatban lévő hőszigetelő tégla könnyen éghető adalékanyagokat tartalmaz, amelyek kiégése kis üregeket (pórusokat) hoz létre a téglában, amelyek kivételes hőszigetelő tulajdonságokat adnak. Ezek a tulajdonságok egyaránt befolyásolják a téli időszakban tapasztalt hőenergia -fogyasztás csökkenését és a forró nyári hónapokban az épületek fűtésének csökkenését. A kiváló hőszigetelő tulajdonságok mellett a hőszigetelő téglák porozitásuknak köszönhetően könnyebb tömegűek, ami nagyban megkönnyíti a téglák kezelését az építkezésen. A nagyméretű téglák kisebb tégla / m2 -es fogyasztást, kisebb habarcsfogyasztást és időtakarékosságot eredményeznek az építés során. Ugyanakkor a vastag külső falak jó hangszigetelést biztosítanak.

Szerkezeti-biológiai szempontból a hőszigetelő tégla ideális termék, mert kizárólag természetes anyagokból (agyag és fűrészpor) készül, szintetikus adalékanyagok nélkül. A modern technológia minimalizálja a káros részecskék kibocsátását és csökkenti az energiafogyasztást. A hőszigetelő téglák teljes egészében európai módon készülnek, és egészséges otthont és kellemes klímát biztosítanak.

A tégla előnyei

Az összes téglatermék fő előnye az egyszerű felhordás, emiatt a tégla annyira népszerű, de számos más előnye is van: nagy termékszilárdság, egyszerű cserélhetőség és újjáépítés, jó szigetelési tulajdonságok, kiváló páraáteresztő képesség, kiváló tűzállóság, természetes anyag , használhatóság, gazdaságosság stb. A tégla nem tartalmaz adalékanyagokat, és a szó valódi értelmében lehetővé teszi a "zöld építést".

 


 

 


 
© 2011 Minden jog fenntartva! Himex Kft
created by z3design