építõanyagok
nyitólap nyitólap   kapcsolat kapcsolat   oldaltérkép oldaltérkép
   
 
   
   
   
 
Természetes anyagok az otthonomban

Az EUROterm márkanév alatt futó termékeink a nagyméretû hõszigetelõ falazóelemek új és korszerû generációja. Optimálisan kialakított méreteikbõl adódóan, jelentõs idõmegtakarítást lehet elérni a falazási munkák során. A 23,8cm magasságú, európai szabvány méretû falazóelemmel történõ kivitelezésnél 1 m magas falazathoz 5 sor tégla helyett 4 sor szükséges. Ezen termékek nút-féderes kialakítása a függõleges illeszkedéseknél habarcsnélküli falazást, ezzel habarcs megtakarítást tesz lehetõvé. A hagyományos téglatermékektõl jóval nagyobb hõszigetelõ tulajdonsággal rendelkeznek, a súlycsökkentésre és a porozitás növelésére szolgáló összetevõik valamint ideális üregszerkezetük révén.

Nút-féderes technológia: Olyan falazó anyag kialakítás, ahol az egyes elemek, a függõleges csatlakozásuknál csak a több helyen egymásba illeszkedõ, úgynevezett núttal és féderrel kapcsolódnak. Így megspórolható a függõleges oldalakon való habarcsfelhasználás, és gyorsabban halad a falazás.

Üregszerkezet: Napjainkban már a modern falazóelemek szinte 100 %-a belül üreges. Mivel a levegõ az egyik legjobb hõszigetelõ anyag, így ezzel jobb mûszaki és hõtechnikai adottságai lesznek a tégláknak és ebbõl adódóan az egyes falazatoknak is. Például, könnyebbek lesznek és jobb lesz a hõátbocsájtási tényezõjük(U érték), ami azt jelenti, hogy jobb a hõszigetelõképessége, nehezebben hûl le a falazat.

Hõtároló képesség: A téglák, természetes alapanyaguknak és modern formai kialakításuknak köszönhetõen kiváló hõtároló képességgel rendelkeznek. Télen, a fûtött téglaházfalai magukban tarják a meleget és nehezebben hûlnek le, nyáron viszont a kívülrõl áramló meleget nehezen veszik át, így sokáig kellemes hûvös érzetet biztosítanak.


 

 


 
© 2011 Minden jog fenntartva! Himex Kft
created by z3design