építőanyagok
nyitólap nyitólap   kapcsolat kapcsolat   oldaltérkép oldaltérkép
   
 
   
   
   
 
Természetes anyagok az otthonomban

Az EUROterm márkanév alatt futó termékeink a nagyméretű hőszigetelő falazóelemek új és korszerű generációja. Optimálisan kialakított méreteikből adódóan, jelentős időmegtakarítást lehet elérni a falazási munkák során. A 23,8cm magasságú, európai szabvány méretű falazóelemmel történő kivitelezésnél 1 m magas falazathoz 5 sor tégla helyett 4 sor szükséges. Ezen termékek nút-féderes kialakítása a függőleges illeszkedéseknél habarcsnélküli falazást, ezzel habarcs megtakarítást tesz lehetővé. A hagyományos téglatermékektől jóval nagyobb hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, a súlycsökkentésre és a porozitás növelésére szolgáló összetevőik valamint ideális üregszerkezetük révén.

Nút-féderes technológia: Olyan falazó anyag kialakítás, ahol az egyes elemek, a függőleges csatlakozásuknál csak a több helyen egymásba illeszkedő, úgynevezett núttal és féderrel kapcsolódnak. Így megspórolható a függőleges oldalakon való habarcsfelhasználás, és gyorsabban halad a falazás.

Üregszerkezet: Napjainkban már a modern falazóelemek szinte 100 %-a belül üreges. Mivel a levegő az egyik legjobb hőszigetelő anyag, így ezzel jobb műszaki és hőtechnikai adottságai lesznek a tégláknak és ebből adódóan az egyes falazatoknak is. Például, könnyebbek lesznek és jobb lesz a hőátbocsájtási tényezőjük(U érték), ami azt jelenti, hogy jobb a hőszigetelőképessége, nehezebben hűl le a falazat.

Hőtároló képesség: A téglák, természetes alapanyaguknak és modern formai kialakításuknak köszönhetően kiváló hőtároló képességgel rendelkeznek. Télen, a fűtött téglaházfalai magukban tarják a meleget és nehezebben hűlnek le, nyáron viszont a kívülről áramló meleget nehezen veszik át, így sokáig kellemes hűvös érzetet biztosítanak.


 

 


 
© 2011 Minden jog fenntartva! Himex Kft
created by z3design