építőanyagok
nyitólap nyitólap   kapcsolat kapcsolat   oldaltérkép oldaltérkép
   
 
   
   
   
 
TENGERPARTI APARTMANOK A HIMEXTŐL!!!
Akciós Adriai ingatlanok a Krk szigeten!

A Himex Kft, mint az Opeka csoport tagja, már évek óta foglalkozik ingatlanfejlesztéssel. Jelen pillanatban a Horvátországi Krk szigeten ajánlunk eladó és kiadó ingatlanokat.

A Krk sziget Horvátország egyik legkedveltebb uticélja az Adriai tengeren pihenni vágyóknak. dsc05248.jpgTermészeti adottságai ideálisak mind a családdal nyaralóknak, mind a mozgalmasabb kikapcsolódásra vágyóknak. A sziget keleti részén, Klimno nevű városkában, Crikvenica-val szemben egy üdülő lakópark épült. A tengertől mindössze 300 méterre lévő épület együttes, amely 8 db kiváló minőségben dsc05146.jpgkivitelezett épülrtből áll, kb. 5000 m² területen helyezkedik el. Ezek az ingatlanok, a már meglévőkkel együtt egy erdővel övezett apartman parkot képeznek, amely teljes infrastruktúrával és közutakkal rendelkezik.
A község településfejlesztési tervében nem szerepel ezen terület továbbfejlesztése, kibővítése, mivel az apartman-falu mögötti terület védett területnek van nyilvánítva. Ezáltal az újdonsült tulajdonosoknak a kis tengerparti városkákra jellemző nyugalom teljes mértékben biztosított, amely már  Krk szigeten is ritkán található.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
+36-304-456-689
info@himex.hu

további képek >>

térkép >>


 

 


 
© 2011 Minden jog fenntartva! Himex Kft
created by z3design