építõanyagok
nyitólap nyitólap   kapcsolat kapcsolat   oldaltérkép oldaltérkép
   
 
   
   
   
 
Rólunk

A Himex Kft 28 éves múltra visszatekintõ családi vállalkozás. Alapvetõen export és import tevékenységre alapítottuk a céget, de az idõk folyamán, felismerve az építõipar konjunkturális lendületét, sok egyéb mellett az építõipari anyagok forgalmazása lett a leghangsúlyosabb tevékenységünk.

A cég stratégiai partnere a horvátországi Opeka 1917 d.o.o., amely 2, a legmodernebb gyártási technológiát alkalmazó téglagyárral rendelkezik.

Ezekben a gyárakban állítják elõ az EUROterm termékcsaládot, amelyet cégünk importálja a magyarországi piacra. Termékeinket nagykereskedõi partnereinken keresztül, illetve kiskereskedelmi egységünkben értékesítjük.

Bemutatkozásunkban nem véletlenül hangsúlyozzuk vállalkozásunk családi jellegét. Hisszük, hogy egy családi vállalkozás jövõorientált, hosszú távú gondolkodása és piaci magatartása különösen felértékelõdik napjainkban, amikor a világszerte tomboló gazdasági válság egyik elõidézõjének éppen a mértéket tartani nem tudó cégek óhatatlan rövidtávú haszonszerzése bizonyult.

Vállalkozásunkkal hosszú távú, elkötelezett és elégedett partneri kör felépítését céloztuk és célozzuk meg. Szakmai kapcsolatainkban különleges hangsúlyt fektetünk a személyességre, a megbízhatóságra.

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, ezek folyamatos fejlesztésével, a magyar építõanyag piac egyik meghatározó szereplõjévé kívánunk válni. Mivel hosszú távon gondolkozunk, így biztosítható, hogy termékeink árát a lehetõ legméltányosabb szinten tartsuk. Kiemelten fontos számunkra a lehetõ legjobb ár-érték arány elérése.

Honlapunkat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy azon mind a szakemberek, mind a magánépítkezõk hozzájussanak minden olyan információhoz, amely megkönnyíti a termékeinkbõl történõ választást és lehetõvé teszi az optimális mûszaki megoldások megtalálását.

Jómagam és minden munkatársam abban bízunk, hogy Önt is partnereink vagy megrendelõink között köszönthetjük.

Kellemes böngészést kívánunk!

 


 

 


 
© 2011 Minden jog fenntartva! Himex Kft
created by z3design