építőanyagok
nyitólap nyitólap   kapcsolat kapcsolat   oldaltérkép oldaltérkép
   
 
   
   
   
 
Rólunk

A Himex Kft 28 éves múltra visszatekintő családi vállalkozás. Alapvetően export és import tevékenységre alapítottuk a céget, de az idők folyamán, felismerve az építőipar konjunkturális lendületét, sok egyéb mellett az építőipari anyagok forgalmazása lett a leghangsúlyosabb tevékenységünk.

A cég stratégiai partnere a horvátországi Opeka 1917 d.o.o., amely 2, a legmodernebb gyártási technológiát alkalmazó téglagyárral rendelkezik.

Ezekben a gyárakban állítják elő az EUROterm termékcsaládot, amelyet cégünk importálja a magyarországi piacra. Termékeinket nagykereskedői partnereinken keresztül, illetve kiskereskedelmi egységünkben értékesítjük.

Bemutatkozásunkban nem véletlenül hangsúlyozzuk vállalkozásunk családi jellegét. Hisszük, hogy egy családi vállalkozás jövőorientált, hosszú távú gondolkodása és piaci magatartása különösen felértékelődik napjainkban, amikor a világszerte tomboló gazdasági válság egyik előidézőjének éppen a mértéket tartani nem tudó cégek óhatatlan rövidtávú haszonszerzése bizonyult.

Vállalkozásunkkal hosszú távú, elkötelezett és elégedett partneri kör felépítését céloztuk és célozzuk meg. Szakmai kapcsolatainkban különleges hangsúlyt fektetünk a személyességre, a megbízhatóságra.

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, ezek folyamatos fejlesztésével, a magyar építőanyag piac egyik meghatározó szereplőjévé kívánunk válni. Mivel hosszú távon gondolkozunk, így biztosítható, hogy termékeink árát a lehető legméltányosabb szinten tartsuk. Kiemelten fontos számunkra a lehető legjobb ár-érték arány elérése.

Honlapunkat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy azon mind a szakemberek, mind a magánépítkezők hozzájussanak minden olyan információhoz, amely megkönnyíti a termékeinkből történő választást és lehetővé teszi az optimális műszaki megoldások megtalálását.

Jómagam és minden munkatársam abban bízunk, hogy Önt is partnereink vagy megrendelőink között köszönthetjük.

Kellemes böngészést kívánunk!

 


 

 


 
© 2011 Minden jog fenntartva! Himex Kft
created by z3design